Jointy z lupienkov ruží? Takto na to
V dnešnej dobe sú nové trendy takmer na všetko a nevyhla sa tomu ani tráva. Posledným trendom je balenie jointov do lupienkov ruží. Všetko to začalo hlavne video-návodom na Twitteri. Krátko po jeho publikácii sa ľudia začali pýtať mnoho otázok. Na začiatok sa hlavne pýtali, či je takéto fajčenie predovšetkým bezpečné. Taktiež ako to asi musí chutiť? Záverom je, že to určite nie je horšie ako tabak a zrejme aj chuť stojí za vyskúšanie. Ak sa to teda máte v záujme naučiť, pomôžeme vám. V dnešnej dobe už človek naozaj nevie čo očakávať ohľadom nových trendov v marihuanovom priemysle. Mali sme tu týpka, ktorý trávu fajčil z ryby. Potom zase ľudí, ktorí si trávu zapaľovali vysoko výkonnými lasermi. Momentálne je zase poslednou novinkou joint z lupienkov ruží.
Tvorkyňou tohto nového ošiaľu je jedna používateľka Twitteru. Pred pár týždňami zverejnila video-návod ako si ubaliť jointa z ruží. Nie je to pri spomínaných predošlých prípadoch až také zvláštne, no ľudí to napriek tomu dosť prekvapilo a zaujalo.
Samozrejme že to vyvolalo mnoho otázok, internet sa o tom proste potreboval dozvedieť viac. Môžete za to zvedavcov viniť? Veď fajčenie trávy ubalenej v lupienkoch ruže určite nie je vecou, ktorú vidíte vo všedný deň.
Hlavné obavy predstavovala bezpečnosť. Je takéto fajčenie naozaj zdravé? Ako to asi chutí?
Každému je asi jasné, že fajčenie ako také môže byť škodlivé. A tak si určite môžete ubaliť johna s niečím prírodnejším ako tabak, napríklad práve z lupienkov ruží.
A práve o to sa aj ľudia pokúšajú. Počiatočný šok nepotrval dlho a každý si to chce vyskúšať na vlastnej koži.
Ako ubaliť „ružového johna“
Určite má aspoň niekto z vás naozaj záujem naučiť sa túto novinku, tak takto sa to robí. Len pre ujasnenie: nepovedali sme, že je to bezpečné, posúďte už sami.
Čo potrebujete:
- Tri lupienky ruže
- Pekáč
Akonáhle máte všetko potrebné tak je čas začať. Na začiatok umiestnite lupienky ruže na pekáč. Zapnite rúru na mód grilovania a pekáč s lupienkami do nej na 10 sekúnd umiestnite.
Po vybratí pekáča si všimnete zmenu farby lupienkov – sú tmavšie. Ďalej olížte spodné časti lupienkov, malo by ich to držať pokope.
Umiestnite ich späť na pekáč a pečte ďalších 10 sekúnd. Potom pekáč vyberte, počkajte asi 2 minútky a vložte na lupienky trávu. Budú pekne chrumkavé no stále použiteľné.
Na záver si lupienky s trávou už tradične zrolujte a ružový john je na svete! Nech chutí!